Ontdek de Kracht van de CURLSYS® Methode bij Kappershuis de Vries

Bij Kappershuis de Vries, gelegen in het hart van Winterswijk, hebben we een passie voor krullend haar. Ons team van specialisten, waaronder CURLSYS®, SUPERCURL®, kleur- en extensionsspecialisten, is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor elk type krullend haar. Wij zijn trots op onze expertise in de CURLSYS® methode, een revolutionaire kniptechniek ontwikkeld door de gerenommeerde Schotse kapper Brian McLean.

Wat is de CURLSYS® Methode?

CURLSYS® is niet zomaar een kniptechniek; het is een geavanceerde benadering van het knippen en stylen van krullend haar. Deze methode, geregistreerd en gepatenteerd door Brian McLean, biedt een breed scala aan technieken specifiek ontworpen voor de diverse texturen en patronen van krullend haar. Van lichte golven tot strakke krullen, CURLSYS® biedt op maat gemaakte oplossingen die de natuurlijke schoonheid en vitaliteit van uw krullen benadrukken.

Hoe werkt het?

De CURLSYS® methode begint met een grondige analyse van uw haar, gevolgd door een zorgvuldige wasbeurt en een zachte droging om de natuurlijke krullen te behouden. Onze unieke knip- en droogtechnieken, gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde verzorgings- en stylingsproducten, zorgen voor een verbeterde definitie en krulvorming. Het resultaat? Krullen die niet alleen mooier vallen, maar ook voller lijken en meer vitaliteit uitstralen.

Waarom kiezen voor de CURLSYS® Methode?

De CURLSYS® methode is populair vanwege de op maat gemaakte benadering en de spectaculaire resultaten. Veel kappers missen de expertise om krullend haar correct te behandelen, wat kan leiden tot teleurstellende ervaringen. Onze methode biedt een oplossing die niet alleen de natuurlijke schoonheid van uw krullen benadrukt, maar ook de gezondheid van uw haar bevordert.

Onderhoud en Verzorging van Krullend Haar

Bij Kappershuis de Vries geloven we in een holistische benadering van haarverzorging. Wij adviseren u over hoe u uw krullen thuis kunt onderhouden en verzorgen, van de juiste hydratatie tot tips voor het voorkomen van klitten. Ons doel is om u de tools en kennis te bieden om uw krullen elke dag op hun best te laten uitkomen.

Maak uw Afspraak bij Kappershuis de Vries

Ervaar de magie van de CURLSYS® methode bij Kappershuis de Vries. Laat ons team van gepassioneerde en deskundige stylisten uw krullend haar transformeren. Stap binnen in onze salon en laat ons de schoonheid en vitaliteit van uw krullen onthullen met de CURLSYS® methode, waar uw krullen onze passie zijn.

Voor meer informatie over onze CURLSYS® behandelingen en om uw afspraak te maken, neem contact met ons op via info@kappershuisdevries.nl. Ontdek zelf waarom Kappershuis de Vries dé krullenkapper in Winterswijk en omstreken is.

Ontdek meer over onze diensten en maak uw afspraak vandaag nog!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL