Wat is CURLSYS®

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam (geregistreerd trade mark) voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknipconcept van Brian McLean. Dit concept wordt van uit MCLEAN SYSTEMS via seminars aangeboden. Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen, die dynamische krullen en verschillende variaties creëren. 

Jeroen en zijn team zijn al jaren een begrip in de regio van Winterswijk en in Nederland. Kappershuis de Vries is dé kapper voor krullend haar, kleuren en knippen. Met het gehele team beschikt Kappershuis de Vries over een breed palet aan specialiteiten. Het team bestaat uit specialisten CURLSYS®, SUPERCURL®, kleur- en extensionsspecialisten. 

Voordelen van CURLSYS®

Inspiratie CURLSYS®

Wat is SUPERCURL®

SUPERCURL® is de geregistreerde merknaam (Registered Trade Mark®) van het door Brian McLean ontwikkelde PERMANENT WAVING & STYLING CONCEPT. Dit systeem benut en ondersteunt de natuurlijke eigenschappen van het haar, waardoor er volume en dynamische/ natuurlijke krullen gecreëerd kunnen worden. Het systeem biedt de stylisten veel creatieve ruimte voor verschillende looks, van zowel extra volume tot krullen. Het SUPERCURL® Waving en Styling concept heeft zich al bij vele salons bewezen.

Seminars

Jeroen de Vries is het aanspreekpunt en tevens contactpersoon voor de CURLSYS®​ seminars die in Nederland worden georganiseerd. Voor meer informatie of vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Jeroen.

nl_NL