Hoe Lang Geniet Je van CURLSYS® Krullen bij Kappershuis de Vries?

Bij Kappershuis de Vries, gelegen in het hart van Winterswijk, begrijpen we de unieke schoonheid van krullend haar. Ons team van specialisten, waaronder CURLSYS®, SUPERCURL®, kleur- en extensionsspecialisten, zet zich in om elke krul de aandacht te geven die het verdient. Met trots passen we de CURLSYS® methode toe, een revolutionaire benadering ontwikkeld door Brian McLean, die zorgt voor levendige, gezonde en langdurig mooie krullen. In dit artikel delen we inzicht in hoe lang je kunt genieten van je CURLSYS® krullen en bieden we deskundige tips voor de optimale verzorging van je krullen.

Factoren Die de Levensduur van CURLSYS® Krullen Beïnvloeden

Knip- en Stylingtechniek

Een deskundige CURLSYS® behandeling door onze ervaren stylisten is cruciaal voor de duurzaamheid van je krullen. Deze gespecialiseerde techniek zorgt ervoor dat je krullen langer hun vorm en vitaliteit behouden.

Deskundige Tips voor het Behouden van CURLSYS® Krullen

Kies de Juiste Producten

Wij adviseren producten die speciaal zijn ontworpen voor krullend haar. Deze producten, vrij van schadelijke chemicaliën, voeden en beschermen je krullen optimaal.

Gebruik een Satijnen Kussensloop

Een satijnen kussensloop vermindert wrijving tijdens de nacht, wat resulteert in minder pluis en langdurig mooie krullen.

Regelmatig Onderhoud

Bezoek Kappershuis de Vries regelmatig voor een touch-up van je CURLSYS® krullen. Onze stylisten zorgen ervoor dat je krullen altijd in topconditie zijn.

Maak Jouw Afspraak bij Kappershuis de Vries

Ervaar de CURLSYS® methode bij Kappershuis de Vries en laat je krullen stralen met veerkrachtige beweging. Met onze professionele aanpak en jouw zorg thuis, kunnen je krullen hun schoonheid en vitaliteit lang behouden.

Over Onze CURLSYS® Behandeling

Voordat je jouw CURLSYS® afspraak maakt, zijn er enkele belangrijke zaken die je moet weten:

  • Voorbereiding: Er is geen noodzaak om je haar te wassen voor je naar de salon komt. We moedigen je aan om je haar te stylen zoals je gewend bent thuis, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de natuurlijke staat van je krullen.
  • De Behandeling: De CURLSYS® behandeling wordt uitgevoerd op vochtig haar. We wassen je haar in de salon met producten die specifiek zijn afgestemd op jouw haartype.
  • Resultaat: Onze unieke knip- en droogtechnieken, in combinatie met zorgvuldig geselecteerde verzorgings- en stylingsproducten, zorgen voor een verbeterde definitie en krulvorming. Het kan voorkomen dat je haar korter lijkt na de behandeling, maar dit is meestal een illusie omdat je krullen beter vallen.

Bij Kappershuis de Vries is jouw haar onze passie. Laat je krullen de aandacht krijgen die ze verdienen en ervaar de deskundigheid van ons team. Maak vandaag nog je afspraak en ontdek de transformatie die CURLSYS® voor jouw krullen kan betekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL