Curlsys

Specialiteiten

Jeroen en zijn team zijn al jaren een begrip in de regio en Nederland. Met het gehele team beschikt Kappershuis de Vries over een breed palet aan specialiteiten. Het team bestaat uit specialisten Curlsys, Supercurl, kleurspecialisten en extensions. Het team heeft als doel om samen met de klant tot het beste resultaat te komen.

CURLSYS® is de geregistreerde merknaam (geregistreerd trade mark) voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van Brian McLean. Dit concept wordt vanuit MCLEAN SYSTEMS via seminars aangeboden.

Het systeem bestaat uit speciale technieken en scharen , die dynamische krullen en verschillende variaties creëeren.

De voordelen:
Creert sterke of zachte krullen met structuur.
Verdubbelt het volume zonder ‘slicen’, behoudt de natuurlijke kwaliteit van het haar.
Creert ‘directional swing’ en beweging in zelfs stijl haar.
Versterkt de veerkracht en vitaliteit.
Geeft gepermanend haar een nieuw leven en een natuurlijke uitstraling.

Jeroen de Vries is het aanspreekpunt en contactpersoon voor de seminars die in Nederland worden georganiseerd. U kunt contact opnemen met Jeroen voor meer informatie of vragen. 

Meer informatie? -> www.curlsys.nl

SUPERCURL® is de geregistreerde merknaam (Registered Trade Mark®) van het door Brian McLean ontwikkelde PERMANENT WAVING & STYLING CONCEPT. Dit systeem benut en ondersteunt de natuurlijke eigenschappen van het haar waardoor er volume en dynamische/ natuurlijke krullen gecreerd kunnen worden. Het systeem biedt de stylisten veel creatieve ruimte voor verschillende looks, van zowel extra volume tot krullen. Het SUPERCURL® Waving en Styling concept heeft zich al bij vele salons bewezen.

Meer informatie? -> www.curlsys.nl


OpeningstijdenOchtendMiddag
MaandagGesloten
Dinsdag08:00 - 12:0013:30 - 18:00
Woensdag08:00 - 12:0013:30 - 18:00
Donderdag08:00 - 12:0013:30 - 18:00
Vrijdag08:00 - 12:0013:30 - 18:00
Zaterdag08:00 - 14:00
ZondagGesloten
nl_NLNL